Categories
Inntil siste øyeblikk vet du aldri hvor seieren hører hjemme
22 Oct

På slagmarken for konkurrerende fotball vet du aldri hvor seieren tilhører før i siste øyeblikk. På slagmarken i Premier League står Blue Moon Army, som rangerer først i Premier League, overfor utfordringen til Wolves, som rangerer sist. De to lagene utliknet 1-1 i ordinær tid, og i det 93. minutt av pausetiden tok Foden, iført Rabatt Manchester City Barn Langermet Draktsett, et hjørnespark. I siste øyeblikk så Stones muligheten og scoret med en utmerket heading. Til slutt snudde Manchester City Wolves 2-1. Vant seieren i dette spillet.

Sjarmen med fotball er så fantastisk. Noen ganger kan et presist mål i siste øyeblikk gjøre sluttresultatet av hele kampen helt annerledes. Når vi snakker om Blue Moon Army, kan det første fansen tenker på være lagets toppsenter Haaland, samt Bernardo Silva og Grealish, Manchester Citys startstjernespillere. De er alle kjente og beundret av mange fans for deres enestående ferdigheter og fremragende bidrag. Imidlertid må et utmerket fotballag ha hver spiller som kan spille sine unike ferdigheter, for eksempel den største bidragsyteren til dette spillet, Manchester City-spilleren Stones iført Rabatt fotballdrakter nr. 5. Desperat motangrep ser ut til å være hans personlige stil. I den siste kampen mot Arsenal var det også Stones som scoret et mål i siste liten, slik at Blue Moon Army endelig kunne håndhilse på Arsenal.

Etter denne kampen var Manchester City nok en gang fast først på førsteplass i Premier League, og Manchester City ble det eneste ubeseirede laget i Premier League. Dette er resultatet av den felles innsatsen til hver Manchester City-spiller. Gi aldri opp til siste øyeblikk. Denne setningen bør være en setning som ethvert fotballag bør følge.